CHESTIONAREChestionar identificare parteneri

 

În cadrul proiectului “Educaţia, şansa noastră pentru viitor comun” cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU/91/2.2/S/62447) - Investeşte în oameni!, se intenţionează desfăşurarea în perioada decembrie 2010- mai 2011 a unor Zile de informare şi a unor Caravane privind conştientizarea importanţei educaţiei în perspectiva unei dezvoltări regionale şi locale durabile. Estimăm la 5 minute timpul necesar completării răspunsurilor la întrebările de mai jos. Răspunsurile dumneavoastră sunt confidenţiale, iar rezultatele sunt foarte utile în organizarea şi desfăşurarea acestor evenimente.

Sugestii şi informaţii privind rezultatele acestei analize pot fi obţinute la telefon 0785 03 83 84 sau prin email la office@gedeon.ro.

Parteneri în acest proiect sunt: Asociaţia "Organizaţia de Dezvoltare a Romilor Social Democraţi din România", Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale - Direcţia Generală Protecţia Copilului, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Asociaţia "Europa pentru Dezvoltare Umană" şi Coopetape, Cooperativă de Ensino CRL (Portugalia).

 


I. Identificare parteneri


1. Cum apreciati organizarea si desfasurarea unei Zile de informare cu privire la importanta educatiei in perspectiva unei dezvoltari regionale si locale durabile la nivelul judetului/localitatii dumneavoastra ?

Foarte utila
Destul de utila
Utila
Nu foarte utila
Inutila

2. Cum apreciati utilitatea desfasurarii unei Caravane de informare cu privire la importanta educatiei in perspectiva unei dezvoltari regionale si locale durabile la nivelul judetului/localitatii dumneavoastra?

Foarte utila
Destul de utila
Utila
Nu foarte utila
Inutila

3. Mentionati daca institutia/organizatia/firma dumeavoastra se poate implica in organizarea si desfasurarea celor doua evenimente?

Sigur, DAProbabil, DAProbabil, NUSigur, DA
Ziua de informare
Caravana

4. Precizati cum vedeti implicarea dumneavoastra privind organizarea evenimentelor de mai sus ( ziua de informare, caravana):


5. Va rugam sa precizati daca in perioada decembrie 2010 – mai 2011 vor avea loc evenimente la care vor participa un numar mare de persoane la nivelul localitatii/judetului?

Da
Nu
Nu stiu

6. Daca raspunsul a fost Da va rugam sa precizati cateva informatii despre acest eveniment (nume eveniment, perioada de desfasurare, organizatori, public participant ,etc)?


7. Puteti indica o localitate/cartier in care sa se desfasoare Caravana astfel incat participarea persoanelor vulnerabile la abandonul scolar sa fie mare si utilitatea evenimentului sa fie semnificativa?


8. Judetul


9. Tipul unitatii administrativ-teritoriale:

comuna
oras
municipiu

10. Tipul institutiei /organizatiei in care lucrati:

CJ - Consiliu judetean
ISJ - Inspectorat scolar judetean
CCD - Casa corpului didactic
CJRAE - Centrul judetean de resurse pentru asistenta educatiei
DJASPC - Directia judeteana de asistenta sociala si protectia copilului
SPAS – Serviciu public de asistenta sociala
ONG - Organizatie non-guvernamentala (Precizati)

Mass-Media (Precizati)

Altele (Precizati)


11. Vă rugăm să completați câteva date despre dumneavoastră

Numele și prenumele

Instituția/Organizația

Localitate

Județ/Sector


12. Sugestiile, comentariile sau observațiile dumneavoastră sunt binevenite!Powered by JQuarks